U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće, policija poziva svjedoke, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave Postaji prometne policije Pula. Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila jutros oko 6.50 sati u Puli, a u kojoj je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je 47-godišnjakinja upravljala automobilom Opel Zafira, pulske registarske oznake Zlatićevim trgom iz smjera Stankovićeve ulice. Dolaskom do raskrižja s Koparskom ulicom, vozačica je ušla u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se sudarila s automobilom Ford Focus, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Koparske ulice upravljao 64-godišnjak, dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće, policija poziva građane svjedoke - očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

(iPress)