Na temelju Statuta Općine Bale općinski načelnik, Edi Pastrovicchio upućuje javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu izrade proračuna Općine Bale za 2021. godinu.

- U pripremi je izrada prijedloga proračuna Općine Bale za 2021. godinu. Stoga, pozivamo sve zainteresirane građane, fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i sugestije u svezi izrade proračuna Općine Bale za 2021. godinu, te na taj način aktivno sudjeluju u njegovom kreiranju. Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni koji budu prihvaćeni ugradit će se u konačan prijedlog proračuna koji će biti dostavljen općinskom vijeću na razmatranje i usvajanje, stoji u priopćenju općinskog načelnika, Edija Pastrovicchia.

Rok za dostavu prijedloga je 15.10.2020. godine. Prijedlozi se mogu predati u pisarnici Općine ili uputiti poštom na adresu: Općina Bale, Trg Tomaso Bembo 1, 52211 Bale ili poslati elektronskom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

(iPress)