Već 13. godinu zaredom u sklopu projekta Je li plava boja vaše latice?  tvrtka ROCKWOOL Adriatic raspisuje natječaj za učeničke i studentske stipendije. Osim stipendija, svojim stipendistima nudi i praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna odnosno učenička od 10 tisuća kuna saznat ćemo tijekom prosinca, a natječaj je otvoren do 5. studenog 2020. godine.

„Ponosni smo što smo kroz 12 generacija do sada stipendirali 103 posebnih mladih osoba. Iz generacije u generaciju dobivamo potvrdu da smo im bili dodatan poticaj u njihovu rastu. Upravo nam je to i bio cilj. I zato uloženih gotovo 2 i pol milijuna  kuna smatramo najboljom investicijom u razvoj društva. Podsjetimo, prošle godine izdali smo i publikaciju Je li plava boja vaše latice? PONOVO ZAJEDNO u kojoj smo predstavili dosadašnje stipendiste a kojom je naša tvrtka dodatno htjela skrenuti pozornost javnosti na važnost ulaganja u obrazovanje, aktivno povezivanje tvrtki i lokalne zajednice te odati priznanje uspješnim učenicima i studentima“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Detaljnije o natječaju i uvjetima možete pročitati OVDJE

(iPress)