Luksuzna multibrend trgovina XYZ i Maximilian – pizzeria koja će postati omiljeno pulsko gastro odredište uskoro otvaraju svoja vrata u najvećem istarskom shopping centru. Među novitetima u Max Cityju je i nedavno otvorena Tvornica zdrave hrane s bogatom ponudom organskih proizvoda.

Pulski Max City dom je više od 60 najpoznatijih svjetskih i domaćih trgovina, a uskoro će jedinstvenu ponudu dopuniti novim brendovima koji će omogućiti posjetiteljima još bolje i potpunije shopping iskustvo.

Vremena u kojima su Istrijani za luksuzniji shopping trebali ići preko granice su definitivno prošla. Michael Kors, Furla, Emporio Armani, Dsquared2, Polo Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Hugo i brojni drugi dizajnerski brendovi bit će dio ponude trgovine XYZ koju brojni posjetitelji s nestrpljenjem iščekuju. Gastro ponuda Max Cityja postaje još bolja s Maximilian pizzerijom koja će se otvoriti u prizemlju centra te najfinije pizze posluživati i na velikoj, ugodnoj terasi. Kvalitetne namirnice, bogatstvo okusa i vrhunska usluga zasigurno će od prvoga dana steći brojne fanove. Preko 3000 zdravih i organskih proizvoda po najpristupačnijim cijenama u Hrvatskoj sada je dostupno i posjetiteljima Max Cityja jer je nedavno otvorena i Tvornica zdrave hrane! Ova biotrgovina razveselit će sve one koji inzistiraju na organskom porijeklu namirnica te svima onima koji žele unijeti zdrave navike u svoju prehranu.

Uz obavezan posjet novim trgovinama i restoranima, posjetitelji će proljetnu garderobu upotpuniti najpoznatijim svjetskim modnim brandovima kao što su Mango, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mohito, Reserved i drugima koji nisu dostupni nigdje drugdje u Istri, već isključivo u Max Cityju. Outfit nikada nije potpun bez cipela ili casual tenisica – zato su tu Mass, CCC, Ecco, Shooster, Buzz, Skechers i druge trgovine, a torbe, naočale, nakit i drugi modni dodaci čekaju u trgovinama Carpisa, Zaks, Optika Anda, Ghetaldus, Watch Centar, Zlatarna Celje i drugima. Također ekskluzivno u Max Cityju posjetitelje očekuju L'Occitane i Douglas - savršene lokacije za fine kozmetičke proizvode. Filmofili neće zaobići moderni multipleks Cinestar, a djeci je omiljeno odredište Twister igraonica. Sve ovo samo je mali dio ponude najvećeg istarskog shopping centra koji omogućuje čak 800 natkrivenih parkirnih mjesta, punionicu za električne automobile, besplatan wi-fi i brojne druge pogodnosti.

Max City je mjesto koje ispunjava baš sve želje. Dobro došli. (ST)