Ovih je dana na predjelu 'Polveriere' u Vodnjanu dovršena prva faza uređenja Lovačkog doma u Vodnjanu. Radovi na budućem lovačkom domu veličine 270 m2 čiji je upravitelj Lovačko društvo 'Jedinstvo' iz Vodnjana zajedničkim su doprinosom osigurali ova lovačka udruga, Grad Vodnjan', Istarska županija te Općine Marčana i Svetvinčenat.

Prigodom predstavljanja objekta, nakon netom dovršenih radova, kojem su prisutvovali pročelnik UO za poslove gradonačelnika Grada Vodnjana Filip Macan, pročelnik UO za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije Ezio Pinzan te načelnik Općine Marčana Predrag Pliško, predsjednik i tajnik Lovačkog društva 'Jedinstvo' Saša Antolović i Manuel Petrić zahvalili su se svima koji su dali svoj doprinos u dosadašnjem tijeku radova na uređenju ovoga objekta od velikog značaja.

Pročelnik u Gradu Vodnjanu Filip Macan istaknuo je da je zahvaljujući ovoj zajedničkoj inicijativi svih uključenih strana do sada učinjeno jako mnogo posla te kako je vidljivo da je ovaj objekt sada poprimio drugačiju, sasvim novu dimenziju. Također se zahvalio svima uključenima na vlastitom doprinosu te izrazio želju za daljnjim nastavkom radova kojima će se ovaj budući Lovački dom u Vodnjanu staviti u funkciju, stoji u priopćenju.

(iPress)