U srijedu, 25. svibnja 2022. godine zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja maturanti će prigodno obilježiti popularnom norijadom na parkiralištu Društvenog centra Rojc.

- Ovo je mali korak prema svim onim velikim životnim koracima koji naše maturante tek očekuju. Svima želim puno uspjeha na predstojećoj državnoj maturi i upis na željene fakultete, a onima koji kreću svijet rada da pronađu posao koji žele i budu zadovoljni. Vjerujem da će sutrašnja norijada proći veselo kako i treba biti, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Gradonačelnik je ujedno apelirao na maturante da ne bacaju brašno te ih pozvao na odgovorno ponašanje prema drugim ljudima i automobilima.

Maturante će od 10,00 do 14,00 sati na parkiralištu Rojca zabavljati DJ Gaby, a oni će na norijadu pristizati po završetku nastave. Parking kod Rojca bit će ograničen do 16,00 sati.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu na terenu će biti ekipe Crvenog križa, profesori, predstavnici škola. Norijadu organizira Grad Pula u suradnji sa srednjim školama, javljaju iz Grada Pule. (iPress)