Grad Poreč osluškuje potrebe svojih sugrađana, stoga vas pozivamo da ispunite ovaj informativni anketni upitnik koji provodimo s ciljem prikupljanja informacija o potrebi usklađivanja i prilagođavanja radnog vremena dječjih vrtića vašim potrebama.

Grad Poreč kao osnivač predškolskih ustanova Dječjeg vrtića Radost i Dječjeg vrtića Paperino ovom anketom prikuplja podatke o stvarnim potrebama roditelja za cjelodnevnim radom vrtića na svom području.

Napominjemo da, prema Državnom pedagoškom standardu predškolskog odgoja i naobrazbe, cjelodnevni boravak može trajati do 10 sati dnevno. Molimo vas da odgovorite na sljedeća pitanja.

Ova anketa informativnog je karaktera, a dobiveni podaci koristit će se u svrhu izrade prijedloga programa rada.

Ispunjavanjem ankete dajete privolu Gradu Poreču za prikupljanje i obradu svojih podataka u svrhu ispitivanja potreba ispitanika radi osiguravanja prekovremenog rada vrtić Grad Poreč sve će vaše navedene osobne podatke evidentirati i zaštititi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti podataka, izvijestili su iz Poreča. Anketni upitnik možete potražiti OVDJE (iPress)