Poklonici prelijepe Charlotte De Witte i njenog minimal i acid techna noćas su, pretposljednje večeri Pula music weeka, uistinu uživali u pulskom amfitatru. Charlotte i Enrico Sanguiliano, najpoznatiji par tehno scene, očekivano su rasplesali mladu publiku pristiglu u pulsku Arenu sa svih strana svijeta. 

Charlotte de Witte je belgijska DJ-ica i producentica ploča, najpoznatija po svom "mračnom i ogoljelom" brendu minimal techno i acid techno glazbe. Prethodno je nastupala pod aliasom Raving George. Osnivačica je etikete KNTXT.

Večeras u Areni pulski glazbeni tjedan zatvara Nkosinathi Innocent Maphumulo, poznatiji pod umjetničkim imenom Black Coffee. Black Coffee, jedno je od najpoznatijih imena elektronske glazbene scene svijeta, južnoafrički je DJ, producent i tekstopisac. Coffee je osnovao vlastitu izdavačku kuću Soulistic Music, izdao debitantski istoimeni album Black Coffee, koji je uključio elemente R&B-a i jazza.

Unatoč manjem broju posjetitelja od očekivanog, a svakako je jedan od razloga i kasni termin najave festivala, čini se da su organizatori zadovoljni. Mlada publika pristigla je iz gotovo svih zemalja svijeta, stigli su i iz Brazila, Australije... Nešto manje su zadovoljni okolni stanari no, valja reći, da su festivalske večeri završavale u 2 sata a tek jednu noć je partijalo do 4 ujutro. 

Pogodak je i odabir lokacije za after party, pulski tuneli Zerostrasse s lokalnim DJ-evima oduševili su mlade posjetitelje. 

Dijelimo 10x2 ulaznice za večerašnji nastup Black Coffeeja u Areni

Organizatori Pula Music Week-a povodom zadnjeg dana događanja za nastup Black Coffeeja žele građanima grada Pule i Istre zahvaliti na gostoprimstvu i ljubavi koju osjećaju na svakom koraku. Tim povodom čitateljima poklanjaju po dvije ulaznice za večerašnji nastup.

Dovoljno je vaše ime i prezime, te vašu e-mail adresu poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. danas (6.srpnja) do 15 sati, uz naznaku (subject) "ulaznice – Pula Music Week". Nedugo potom objavit ćemo imena sretnih dobitnika, čije ćemo e-mail adrese sa imenom i prezimenom poslati organizatoru koji će vam do početka koncerta dostaviti bar code koji je potrebno predočiti na ulazu u Arenu.

(iPress/I. Modrušan, T. Sošić, M. Iveša)