Možda zidovi kaštela Morosini-Grimani skrivaju brojne tajne, ali jedna stvar to zasigurno više nije – ovaj kaštel je izvanredno mjesto za koncerte! To su nam dokazali Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremivši vjernoj publici noć za pamćenje.

U potrazi za novim inspiracijama i za novim neosvojenim koncertnim prostorima Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su koncert jučer u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčenatu. Gradić Svetvinčenat i kaštel Morosini-Grimani pravi su istarski biseri koji zaslužuju veću pozornost šire javnosti pa je klapa lako odlučila da je upravo to pravo mjesto za njihov koncert u sklopu njihove ljetne turneje po najljepšim povijesnim pozornicama u Hrvatskoj. Reakcije publike jasno govore, nisu pogriješili u odabiru.

Stoljetnim zidinama odzvanjali su stihovi koje je omiljena klapa glasno pjevala sa svojom publikom. Oduševljenje je bilo na vrhuncu kada su se izvodili hitovi kao što su "Zora bila", "Ne mogu te prestat jubit", "Croatio, iz duše te ljubim", "Stina pradidova"... Na radost publike, Tomislav Bralić i klapa Intrade izveli su i nekoliko novih pjesama s novog albuma "Još bi tija" koji se pokazao kao apsolutni hit ovog ljeta.

Osim dobre pjesme, čaroliju večeri upotpunio je nezaboravan ambijent koji će publika još dugo pamtiti. Takav glazbeni spektakl se očekuje i kamenolomu Montraker u Vrsaru 8. 9. To je sljedeća povijesna lokacija na kojoj će Tomislav Bralić i klapa Intrade zapjevati. (iPress)