U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti u organizaciji Grada Pule od danas do srijede, 21. rujna 2022. godine na Marsovom polju održat će se rekreativno vježbanje na otvorenom uz stručno vođenje.

Vježbanje i pokret na Marsovom polju naziv je aktivnosti koja će se održati danas, 19. rujna uz sportske klubove i individualni sport – karate i taekwondo. U utorak, 20. rujna predviđeni su grupni sportski klubovi – nogomet, košarka, odbojka, rukomet, a u srijedu, 21. rujna fitness studija Pumpnjump, Fitness club Breščić i Planet sport.

Pozivamo građane da se odazovu i sudjeluju, aktivnost je BESPLATNA i održava se od 17,00 do 18,30 sati. Time zajedno promičemo zdrave navike i šaljemo jasnu poruku o važnosti kretanja i rekreiranja.

U sklopu ovogodišnjeg bogatog Europskog tjedna kretanja u nedjelju, 18. rujna 2022. godine održana je rekreativna utrka roditelja i djece sa startom i ciljem na Rivi ispred Katedrale. Nakon rekreativne utrke okupljenima su se predstavili i pokazali svoja plesna i sportska umijeća skupina Art dance, Koturaljkaški klub Uljanik Pula, AB Original, Pulske mažoretkinje, Klub sportsko-ritmičke gimnastike Gazela Pula te Plesni centar Studio Pula. (iPress)