Eva ima tri mjeseca i uživa na Kamenjaku. Malog, neobičnog gosta danas smo sreli u šetnji s njenom brojnom i složnom obitelji - dvoje ljudi i tri psa koji su stigli iz Italije na odmor (treći pas odlučio se maknuti iz kadra).

Beba Eva još uvijek uči pravila ponašanja, puno spava a danas je i prvi put plivala u moru. Krotka je i draga, a čini se da je obilje trave čini jako zadovoljnom. 

Beba Eva je mini svinja i kućni ljubimac koji svakodnevno treba mnogo šetnje i rekreacije pa je rt Kamenjak kao stvoren za nju.

Ukoliko niste znali, patuljaste svinje su u pravilu manje od veličine prosječnog psa. Žive 10-15 godina sa svojom ljudskom obitelji i izvrsni su kućni ljubimci. Izrazito su inteligentne, lako i brzo uče. Privržene su vlasniku i odlično se slažu s drugim kućnim ljubimcima. Obožavaju šetnje i lako ih se nauči na povodnik.

Psa i svinju možeš u tom slučaju zajedno trenirati, ali trebaš početi dok je mlada. Svinja kućni ljubimac, kao i pas, može naučiti osnovne naredbe i trikove, a najdraža nagrada za naučeno im je neka njima najdraža poslastica. (iPress)