U subotu 07.03.2020. u Đakovu na državnom kickboxing prvenstvu u point fightingu za starije kadete i seniore, te K1 za juniore i seniore među 227 natjecatelja iz 52 hrvatskog kluba,

u disciplini point fighting (PF) izuzetno uspješno su nastupila dva starija kadeta i jedna seniorka iz pulskog kickboxing kluba „Lav“.

Seniorka Ana Alaber nakon dužeg izbivanja sa tatamija od oko dvije godine zbog studentskih obveza vratila se u sport, nastupila na ovom državnom prvenstvu i osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju te je tako postala viceprvakinja države.

Starijem kadetu u kategoriji do 42kg Ivanu Udoviću nakon što u polufinalu nije izašao protivnik na borilište, Ivan Udović je u finalu deklasirao protivnika rezultatom 11:3 i time osvojio prvo mjesto i titulu državnog prvaka za 2020. godinu.

Stariji kadet u kategoriji do 63kg Moris Trbulin je u polufinalu deklasirao protivnika pobijedivši ga sa 10:0. Isto tako i u finalnoj borbi Moris Trbulin je deklasirao protivnika rezultatom 16:7 i time osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i titulu državnog prvaka za 2020. godinu.

OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:

Moris Trbulin, stariji kadeti -63 kg….1.mjesto

Ivan Udović, stariji kadeti -42 kg….1.mjesto

Ana Alaber, seniorke -65 kg….2.mjesto

Na temelju ostvarenih rezultata Morisu Trbulinu i Ivanu Udoviću se i ove godine ostvaruje mogućnost uključenja u sastav državne reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Beogradu u Srbiji.