Juniori Luka Bohač i Ema Ivetić te seniorka Lea Ikić Čupev posljednjih su tjedan dana nastupali u sastavu Hrvatske reprezentacije u podvodnoj orijentaciji na Europskom prvenstvu koje se održalo u gradu Viljandi u Estoniji.

Iako vremenski uvjeti nisu bili sjajni, niska temperatura vode i zraka uz kišu, ostvareni su odlični rezultati. Ema i Luka u juniorskoj mješovitoj disciplini parova MONK, čitanje karte ispod vode, ostvarili su odlično treće mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu. Luka se u disciplini Parallel Slalom kvalificirao u finalnih osam natjecatelja te se na kraju plasirao na četvrto mjesto. U disciplinama 5 Points bio je jedanaesti, dok je u disciplini Star bio četrnaesti. Ema Ivetić je u disciplini 5 Points među juniorkama bila peta, M Course šesta te Star sedma.

U disciplini TEAM EVENT među seniorkama Ema i Lea uz kolegice Iris Despotović i Sašu Miloš iz SRD "Viševica" Fužine doplivale do četvrtog mjesta. U ženskom seniorskom MONK – u Lea Ikić Čupev i Saša Miloš plasirale su se također na odlično četvrto mjesto. Saša Miloš je među seniorkama u disciplini Parallel Slalom doplivala do srebrne medalje.