Hrvatski reprezentativac, paraboćar Davor Komar bez ijednog poraza, sa pet odigranih utakmica (tri u skupini, polufinale i finale) osvojio je 1. mjesto (zlato) na međunarodnom 'Prometheus CUP 2021.', u Poljskom gradu Konopiska. Također igrajući u paru sa poljskim reprezentativcem Rafalom Stasiakom osvojio je i srebro (2. mjesto) za Hrvatsku (četiri pobjede i jedan poraz u finalnoj utakmici sa 5:4). Ovo je samo dio rezultata kojima naš član Komar pokazuje svoju vrhunsku utreniranost i spremnost za postizanje europskih i svjetskih boćarskih rezultata.

Komar je inače trenutno 12.-ti igrač na svjetskoj rank listi (od 150), a još se čeka i ažuriranje liste nakon povijesnog uspjeha našeg igrača na Paraolimpijskim igrama u Tokyu.

Turnir u Konopiski, bio je ujedno i pripremni turnir za našeg Komara za odlazak na Europsko prvenstvo u Španjolsku Sevillu krajem mjeseca studenog, a možemo i reći, da su to ujedno i pripreme za našeg Davora za Svjetsko prvenstvo koje će se održati slijedeće godine u Brazilskom Rio de Janeiro.