U zavjetrini od bure, u rezervnoj natjecateljskoj zoni, uvali Valun kod Premanture, po ekstremnim vremenskim uvjetima, jučer je održano zajedničko natjecanje u podvodnom ribolovu kluba KSR Medulin i UPSR Pješčana uvala.

Na početku natjecanja bila umjerena bura, koja je do kraja natjecanja bila jaka povremeno s olujnim udarima. Matej Njavro zaista je ovog puta imao najviše sreće i osvojio prvo mjesto samo s jednom ulovljenom ribom i to s nevjerojatnim brancinom od 8050 grama, drugi je Dean Micković, koji je ulovio najvećeg ugora od 3610 grama, treći je Josip Urti, četvrti Vedran Vitez, peti je Željko Popović...

O prvom mjestu odlučile su nijanse, a Vedran Vitez iako je imao naviše ulovljenih riba i ugora, gdje je samo par grama ispod zadane težine važećeg uklova odlučilo o nevažećim ribama i eventualno o boljem plasmanu natjecatelja, sve su bile blizu, ali nevažeće, zanimljivo je i to što su prvi i peti natjecatelj imali samo jednu ribu, ali je jedna od njih zaista pobjednička.

 

Dejan Micković kao najbolji sportaš pojedinac, prvokategornik i osvajač mnogih trofeja, dobio je plaketu zahvalnicu od KSR Medulin.