Proteklog vikenda, u subotu 24.08., na terenima odbojke na pijesku na Jarunu u Zagrebu, juniori i kadeti MOK Umag-CPM Umago imali su svoj prvi i povijesni nastup na državnom prvenstvu Hrvatske, za mlađe dobne kategorije u odbojci na pijesku.

Kadeti MOK Umag-CPM Umago postali su državni prvaci u odbojci na pijesku za 2019. a juniori vice prvaci Hrvatske za 2019.

Ovo je povijesni rezultat našeg kluba i jedne generacije koja ima još dvije godine da vlada u svojim uzrastima. Kadeti prvaci Hrvatske, juniori vice prvaci za 2019. To je rezultat rada ove generacije u zadnje dvije godine.

Na svojem prvom službenom nastupu na državnom prvenstvu, ove dvije kategorije, ostvarile su povijesne rezultate za klub i njih same, koji će ostati zapisani zauvijek.

Presretni samo za ove dečke koji su pogotovo ovog ljeta, cijelo vrijeme naporno trenirali, te sve što smo dogovorili na treninzima danas su pokazali na terenu.

Dečki, čestitam vam od srca u svoje osobno ime i ime kluba, na ovaj povijesni rezultat, ponosni smo na vas i na vas trud i zalaganje koji ste iskazali.

Za juniorsku ekipu su igrali: Karlo Burić (2001. g.), Alex Ćetojević (2003, g.), Leo Savić (2001. g.), Antonio Degrassi (2001, g.) i Lars Turk (2003. g. koji je zamijenio Karla Burića u drugom meču).

Za kadetsku ekipu su igrali: Danijel Kremer (2003. g.), Gabrijel Nadal (2003. g.), Nicolas Sodomaco (2004. g.), Lars Turk (2003. g.), i Matteo Federici (2003. g.).