Tehnološki-inovacijski Centar Međimurje godinama je sjedište inkubacije međimurskog poduzetništva te vrli primjer konstruktivnog raspolaganja sredstvima iz EU fondova. Dugovječni stanari tome najbolje svjedoče.

U sklopu svog prvog službenog posjeta Međimurskoj županiji, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović najviše je vremena proveo u Tehnološko-inovacijskom Centru Međimurje. Tom je prilikom popričao sa zaposlenicima KG Medie.

KG Media je austrijsko-hrvatska agencija za online i offline oglašavanje koja je svoje digitalne početke imala upravo u međimurskom TIC-u. Digitalna agencija bila je jedan od prvih, ali i ostala jedan od najdugovječnijih „stanara“, kako ih TIC odmilice naziva, međimurskog tehnološkog parka. Zaposlenici tvrtke prisjetili su se samih početaka poslovnog putovanja u digitalni svijet:

„KG Media jedna je od prvih inkubiranih tvrtki Tehnološko-inovacijskog Centra. U punih deset godina, prošli smo sve zgrade, od najmanjih do najvećih ureda. Uz digitalizaciju i razvijanje trendova online oglašavanja, rast tvrtke uvjetovao je i rast potrebe za većim uredskim prostorima. Danas smo ovdje, u najljepšem uredu najnovije zgrade u kompleksu, gdje nastavljamo profesionalni put s našim klijentima i zaposlenicima. Među prvima u TIC-u općenito, sada i među prvima u novoj zgradi“

KG Media je započela kao oglašivačka agencija s austrijskom adresom i specijalizacijom za turizam, poglavito na području Lijepe Naše. Nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja uslijedilo je otvaranje prvog ureda u Hrvatskoj, u Poreču, nakon čega je i Čakovec dobio svoju podružnicu, zaduženu isključivo za online oglašavanje.

Specijalizacija za turističku branšu donijela je suradnju s renomiranim imenima domaće turističke scene poput Turisthotela d.d. i Lagune Novigrad d.d., a popis partnera s kojima agencija surađuje svakodnevno raste te uključuje i poznate tvrtke iz drugih područja poslovanja, kao npr. Podravku, Gumi-impex, Čateks i mnoge druge.

„Mnoge druge“ možete provjeriti na web stranicama https://kg-media.eu/, putem kojih možete i kontaktirati ovu marketinšku agenciju.

(iPress)