Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 20. svibnja oko 15.50 sati u Puli,  u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji državljanin Srbije upravljao automobilom Volkswagen, pulske registarske oznake, kolnikom Ulice Bartolomeo dei Vitrei. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom i Stankovićevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se sudario s automobilom Alfa Romeo, pulske registarske oznake kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao 49-godišnjak, dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. U prometnoj nesreći putnici iz Volkswagena 29-godišnjakinja i dijete su lakše ozlijeđeni.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke - očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

(iPress)