U stanu u Puli u Zoranićevoj ulici 23 (Veruda) pronađena je mrtva osoba. Sumnja se na nasilnu smrt, kratko je izvijestila policija u 16,20 sati.

Neslužbeno doznajemo da je u stanu pronađena mrtva žena starije dobi, te da je policija uhitila žensku osobu koja se dovodi u vezu s ubojstvom. 

Prema priči susjeda prva uhićena je kćer Divna S. T. a nakon nje i unuk Damjan T. ubijene Ivanke S. koji je, navodno, preuzeo odgovornost za ubojstvo bake.

Kćer Divna živi u svom stanu u istoj zgradi gdje i ubijena.

Riječ je o 91-godišnjoj starici, a na tijelu su pronađeni tragovi nasilja te je jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, već uhićena, potvrdila je istarska policija.

Pulska policija je dojavu o pronalasku beživotnog tijela starice zaprimila oko 15.05 sati od strane susjeda i članova obitelji koji su je mrtvu zatekli u stanu, rekla je glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač.

"Odmah nakon dojave uhićena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem. To je jedina informacija koju u ovoj fazi kriminalističkog istraživanja mogu reći", istaknula je glasnogovornica Sokač.

U kasnim poslijepodnevnim satima, oko 18.30, policijski službenici uhitili su još jednu osobu zbog sumnje da je povezana s događajem.

U tijeku je istraga policije i državnog odvjetništva koja će utvrditi sve okolnosti stradanja starije žene.  

(iPress/screenshoot Goolge)