U pritvorsku jedinicu PU istarske danas su privedene osobe osumnjičene za teško ubojstvo starice. Nakon što je u četvrtak, 25. lipnja oko 15 sati, u stanu u Zoranićevoj ulici u Puli pronađena mrtva 91-godišnja žena, policijski službenici su zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a tijekom današnjeg dana na Odjelu patologije Opće bolnice Pula obavljena je obdukcija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, djelatnici Policijske postaje Pula utvrdili su sumnju da su 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo teško ubojstvo, odnosno da su 25. lipnja u prijepodnevnim satima, u stanu u stambenoj zgradi u Zoranićevoj ulici, usmrtili osobu posebno ranjivu zbog svoje dobi.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni su uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Podsjetimo, jučer objavili da je u stanu pronađena mrtva žena starije dobi, te da je policija uhitila dvije osobe koja se dovodi u vezu s ubojstvom. 

Kako smo neslužbeno doznali prema priči susjeda prva uhićena je kćer ubijene Ivanke S., Divna S. T. a nakon nje i unuk Damjan T.  

Kćer Divna živi u svom stanu u istoj zgradi gdje i ubijena. Neslužbeno se doznaje da je starica više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

(iPress)