Vozač osobnog automobila poginuo je u nedjelju oko 13 sati kod odmorišta Bale na istarskom ipsilonu, izvijestila je u nedjelju popodne istarska policija. 

Nesreća se dogodila kada zasad nepoznati vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake, iz smjera Poreča prema Puli.  

Nedaleko odmorišta Bale, vozač je u jednom trenutku iz neutvrđenih razloga sletio van kolnika gdje se automobil prevrnuo i udario u metalnu ogradu. Od siline udara vozač je ispao iz automobila te je zbog zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Policijski službenici utvrđuju identitet preminulog vozača.

"Dojavu o nesreći policija je zaprimila u 13.05 sati  a na mjesto nesreće upućena je ekipa Hitne pomoći i vatrogasci. Na mjestu događaja utvrđeno je da je do nesreće došlo zbog izlijetanja vozila s ceste te da je vozač umro" , izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Rogić Jukopila. 

Neslužbeno se doznaje kako je u nesreći poginuo 58-godišnjak s područja Poreča. Inače, prema podacima istarske policije ovo je bila 11 poginula osoba u prometu ove godine u Istarskoj županiji. 

(iPress/foto 24sata.hr)