Jeziva priča koja podsjeća na filmove strave i užasa isplivala je ovih dana u srcu Istre. Mještani sela Šikići, koje je udaljeno deset minuta od centra Pule, proživljavaju pravi horor. Naime, u protekla četiri mjeseca u nekoliko su navrata u šetnji naišli na utrobe ubijenih ovaca kako vise sa stabla. Za serijskim ubojicom ovaca tragaju i policija i veterinarska inspekcija, no zasad nemaju jasnih odgovora.

Dvije teorije kruže selom. Prva da netko pokušava otjerati susjede jer su blizini atraktivna građevinska zemljišta, a druga da je riječ o suludom činu bolesne osobe.

Prvu je lešinu u rujnu prošle godine pronašao suprug Dragice Žufić. Ali ne izaziva strah samo lešina, već su dodatnu jezu u cijelu priču unijele obješene utrobe, javlja RTL.

"Kad je dolazio kući rekao bi mi 'ma gle ženo tamo je, našao sam na stablu obješenu neku utrobu, pa ne znam tko to radi, nije mi jasno'. I tako je to išlo, nakon dva dana, tri, došao je opet kući i rekao 'ma gle tamo sam u stablu našao neku ovcu, zavezana je s nekim plavim špagom, gore visi sva utroba i onda sam je rekla ma čekaj, idem ja to poslikati'“, započela je priču Dragica, opširnije donosi RTL. (iPress)