U policijsku postaju tijekom dana javio se 51-godišnji vozač koji je napustio mjesto nesreće te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo ranije danas policija je uputila poziv svjedocima prometne nesreće u kojoj je  vozač bijelog Suzukija pobjegao, a koja se dogodila jučer oko 15.25 sati u Radićevoj ulici u Puli.

Nesreća se dogodila kada se nepoznati vozač automobila Suzuki, bijele boje, pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti te je udario u maloljetnu pješakinju.

Nakon udara u pješakinju nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreće, bez da joj je pružio pomoć. Ozlijeđenoj djevojci pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policija poziva svjedoke događaja ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o prometnoj nesreći da se jave Postaji prometne policije Pula-Pola, na telefon 052/538 739 ili putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. (iPress)