U biogradskome ugostiteljskom objektu u nedjelju je oko 4 sata došlo do fizičkog sukoba više osoba, a teško ozlijeđeni 54-godišnjak je umro u zadarskoj bolnici, izvijestila je zadarska policija koja je privela dvojicu i istražuje slučaj.

U priopćenju Policijske uprave navodi se da je u 4.05 sati policija postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškarcu u ugostiteljskom objektu u Biogradu. Ozlijeđeni 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar, gdje je umro.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje svih okolnosti ovog događaja.
Za sada je utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu bilo narušavanja javnog reda i mira te fizički sukoba između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Prema pisanju medija, umro je zaštitar iz ugostiteljskog objekta. (Hina)