Ozbiljne opekline zadobio je muškarac srednje dobi u nesreći na radu na trafostanici, koja se u srijedu ujutro dogodila u Puli te je helikopterom Hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u 9,30 sati na području Gregovice.

Neslužbeno se doznaje kako je 55-godišnji muškarac stradao prilikom rada na tamošnjoj trafostanici uslijed doticaja sa strujom visokog napona. Riječ je o radniku jedne kooperantske tvrtke iz Zagreba.

Stradali muškarac koji je zadobio ozbiljne opekline po tijelu helikopterom Hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu, a zbog ove nesreće bila je isključena struja, te je veliki dio Pule kraće vrijeme bio bez struje.

Prema procjeni liječnika u KBC-u Rijeka teško opečeni radnik prevezen je u Zagreb. Navodno mu je opečeno gotovo 90 posto tijela i liječnici se bore za njegov život.

U trafostanici je stradao još jedan radnik - imao je srčani zastoj te su ga liječnici reanimirali i prevezli na pulsku bolnicu. a licu mjesta reanimirali. (iPress/foto arhiva)