Danas je objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima. Istralandia je još jednom na prvom mjestu u Hrvatskoj, jedina hrvatska izvrsnost u Top 10 europskih vodenih parkova.

Istralandija je na Tripadvisoru neovisnom portalu svjetske važnosti, danas 29. srpnja 2020., potvrđen kao najomiljeniji vodeni park u Hrvatskoj i okolici:

Rangiranje Travellers 'Choice 2020 posvećeno kategoriji vodenih parkova, koje je danas objavio najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete u svijetu, potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3. najbolji europski vodeni park u konkurenciji od više od 300 europskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5. najbolji  vodeni park na svijetu.

Europska brončana medalja ističe vrijednosti kvalitete i još jedna je od niza potvrda odličnog međunarodnog pozicioniranja, što Istralandiju ponovno vidi u europskom Top 10, jedinom hrvatskom parku na ljestvici Starog kontinenta.

Ocjene putnika na izborima obrađuju se na temelju algoritma Tripadvisor koji uspoređuje različite parametre, uključujući rangiranje, količinu i kvalitetu recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica.

Treće europsko mjesto za Istralandiju je znak o sve većem uvažavanju javnosti i dolazi u središte posebno složene sezone za ovaj sektor, uklapajući se sa zadatkom usklađivanja ponude zabave i poštovanjem novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera.

Cilj koji je Istralandija savršeno postigla korištenjem atrakcija i usluga temeljenih na nekoliko, jasnih i jednostavnih „pravila igre“, čuvajući izvornu formulu parka: savršeno uspješan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija , vodeći brigu o savršenoj čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i naravno  besprijekorne sigurnosti za sve posjetitelje i ljubitelje vodenih užitaka.

Izvrsne kritike o ljubaznosti i raspoloživosti osoblja i visokoj kvaliteti svih ponuđenih usluga: u ugostiteljskim objektima, trgovini, mogućnosti kupnje ulaznica online, o izvrsnoj animaciji s uvijek inovativnim programima, o hortikulturalnom uređenju daju nam podstrek za daljnja poboljšanja i napredovanje.

Nagrada vraća zaposlenicima nadu da kvaliteta uvijek pobjeđuje jer prepoznaje trud i stalna ulaganja u području usavršavanja osoblja, ljubaznosti i profesionalizma, brige za zelenilo, zabave i raznolikosti animacijskih programa, reda, čistoće i kvalitete vode iz bazena, bogate i raznolike gastronomske ponude , nove adrenalinske atrakcije najnovije generacije, uvijek visoke standardizirane razine usluga, bogate sportske ponude te ujedno i velike spremnosti za prihvaćanje inovativnih programa zabave.  

Vlasnici se zahvaljuju svim zaposlenicima Aquaparka Istralandia na ovom važnom novom dostignuću i dijele  veliki internacionalni uspjeh, 20-u nagradu  po redu sa cijelim timom Istralandije koji ujedno predstavlja veliki turistički uspjeh i za destinaciju Istru i za Hrvatsku općenito.

Kompletne ocjene Tripadvisor-a možete pogledati na sljedećim linkovima :

Najbolji Aquaparkovi u Europi - 3. mjesto - Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g4

1. SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA

2.AQUA DOME, TRALIEE, IRSKA

3.AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA

4. AQUALAND CORFU,WATERPARK , AGIOS IOANNIS, GRČKA

5. WATER PARK , FALIRAKI, GRČKA

6.PAPHOS APRODITE WATERPARK, CIPAR

7.DRUSKININKAI AQUAPARK, DRUSKININKAI, LITVA

8.FASOURI WATERMANIA WATER PARK , LIMASSOL, CIPAR

9.ETNALAND BELPASSO, ITALIJA

10.STAR BEACH , HERSONISSOS, GRČKA

Najbolji Aquaparkovi na svijetu, - 5. mjesto - Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g1

1. SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA

2. WATERBOM BALI, KUTA, INDONESIJA

3. ATLANTIS AQUAVENTURE WATERPARK  , DUBAI, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

4. AQUA DOME , TRALIEE, IRSKA

5. AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA

6. DISNEY’S TYPHOON LAGOON WATERPARK, ORLANDO, FLORIDA, USA

7. AL MONTAZAH PARKS, SHARJAM, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

8. JUNGLE AQUA PARK, HURGADA, EGIPT

9. BEACH PARK , AQUIRAZ, BRASIL

10. MAYA, LOST MAYAN KINGDOM , MAHAHUAI, MEXICO

Poziv svim zaljubljenicima  zabave, sporta i razonode te ljubiteljima vodenih užitaka da nas svakako posjete  tijekom ove turističke sezone kako bi saznali zašto je najzabavnija  voda u Istri upravo u  Aquaparku Istralandia.

(ST)