U Fažani su danas Goranu Brali svečano uručena vrijedna električna invalidska kolica, a donaciju Plinia Cuccurina uručio mu je direktor Komunalca Danijel Ferić.

Goran Brala je poznati Fažanac, teški je tjelesni invalid koji od rođenja ima dijagnosticiranu cerebralnu paralizu tetraparezu spastiku, a aktivno se bavi sportom i to boćanjem u boćarskom klubu osoba s invaliditetom Istrijana. Električna kolica će mu omogućiti daleko lakše kretanje. 

Ferić je prigodom uručenja zahvalio Cuccurinu na ovoj ali i na drugim donacijama, kako u komunalnu infrastrukturu tako i na darivanju 15 računala učenicima osnovne škole. - Svakako se želim zahvaliti i Općini Fažana, ali i osobnoj asistenciji Gorana Brale, koja već šest mjeseci provodi vrijeme i pomaže i olakšava život Goranu - rekao je Ferić.

Zamjenica načelnika Općine Fažane, Ada Damjanac, koja je ujedno i dopredsjednica NK Mladost iz Fažane, uručila je ovom prilikom i kalendar kluba koji ove godine slavi 60 godina postojanja. Brala je inače vatreni navijač Mladosti i Hajduka. (iPress)