Na službenim stranicama Grada Poreča, sukladno zakonskim obvezama, objavljena je brošura 'Izvješće građanima', kao osvrt na mandatno razdoblje 2017.-2021. godine. Naime, osim što gradonačelnik svakih šest mjeseci Gradskom vijeću prilaže Izvještaj o radu gradonačelnika, mandatno 'Izvješće građanima' fokusirano na pretežno na kapitalne projekte koji su realizirani u četverogodišnjem razdoblju.

Kako u uvodnim riječima napominje gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, kroz ovu brošuru želi se osvrnuti na protekle četiri godine u našem gradu i „… na sve ono što smo skupa realizirali u tom razdoblju. Radilo se puno, sigurnim smo se koracima razvijali. Bilo je tu generacijskih projekata, ali i onih financijski manje izdašnih, a opet jednako važnih. Kada pogledam posljednje četiri godine, ponosan sam na sve postignuto ali i svjestan odgovornosti i posla koji je još uvijek pred nama. Hvala vam što ste mi bili stalna podrška na ovome putu, a sada nastavljamo dalje za još bolji Poreč!“

Osim kapitalnih projekata, brošura donosi i socijalne programe koje Grad kontinuirano provodi, kao i broj realiziranih komunalnih investicija i projekata.

Brošuru možete pročitati ili preuzeti na ovom linku.

(iPress)