Proteklih dana, građani cijele Vodnjanštine s velikom pažnjom prate Edija Pastrovicchija i konačno prihvaćaju da je promjena moguća! Već kod predaje potpisa za kandidaturu, od potrebnih 250, Edijeva nezavisna lista prikupila je i predala oko 800. Osim što se suparnici trude da putem svojih trolova po socijalnim mrežama i „huškačima“ na terenu vode već „standardno“ prljavu kampanju i u već prihvaćenom općem nedostatku ikakve vizije, u potpunosti kopiraju Edijev program, građani umorni od takvog diskursa ipak osjećaju tračak nade na pomolu, priželjkujući sve izgledniju prekratnicu u politici Vodnjanštine – Edijevu pobjedu.

Edi Pastrovicchio je na prvom mjestu poštena i iskrena osoba, timski igrač koji već danima neumorno obilazi i sluša ono što mu stanovnici Vodnjanštine govore. S druge strane, politički oponenti svojim javnim izjavama i istupima, uporno dokazuju da nemaju sposobnost borbe protiv novog promišljanja lokalne politike, koje promovira uključivost i pomirenje.

Hvala svim aktivistima, simpatizerima i volonterima koji su pokrenuli ovu lijepu priču i u kratko vrijeme povezali ljude svih generacija i interesa. Hvala i onima koji su i nakon predaje kandidature pitali gdje da potpišu i koji svakodnevno zovu i prilaze budućem gradonačelniku sa svojim idejama. Hvala i zaposlenicima Grada Vodnjana i povezanih poduzeća, koji su u razgovoru s Edijem razumjeli da će njihova pomoć i poslovno iskustvo biti presudno u reorganizaciji nove Gradske uprave i da neće biti nepotrebnih novih kadroviranja, jer su ona besmislena.

Sa svima vama, koji ste osjetili da je sazrijelo vrijeme da gradska uprava postane servis građana i da Gradsko Vijeće mora donositi odluke po mjeri građana, veselimo se nedjelji 16. svibnja 2021. godine, dajte glas promjeni, Ediju i njegovoj nezavisnoj listi.

Kad, ako ne sad! - Il momento è adesso! (Izborni stožer)