Dok Edijev protukandidat Filip Macan, koji planira preuzeti fotelju u Vodnjanu d.o.o. od aferama izmorenog kuma Klaudija Vitasovića, optužuje Edijevu građansku inicijativu za privatizaciju Grada Vodnjana, ovo je dobra prilika da podsjetimo građane Vodnjanštine kako su upravo „kumovi“ već izgradili svoju budućnost zajedno, tako da na ovim izborima, u našem davno privatiziranom gradu i ne nude ništa novo, osim plagiranja Edijevog programa, predizbornog rasipanja našim novcem i ulaska u još jednu i sve izgledniju aferu oko Dragonere, prema pisanju Istra Leaksa na Facebooku. U ovom trenutku to više i nije vrijedno spomena, Edi ipak ide svojim poštenim i iskrenim putem;

Da je uključenost građana u odlučivanje najveća snaga budućeg vodnjanskog gradonačelnika Edija Pastrovicchija, dokazuju brojni posjetitelji Edijevih „druženja“ s područja cijele Vodnjanštine, koji neumorno prate svaki Edijev korak i službene objave.

Dosadašnji kumovi su se rijetko usuđivali poslušati kritike i prijedloge naših sugrađana vezanih i uz najmanju sitnicu, a u nekim krajevima nisu se pojavljivali niti jednom, tijekom dva mandata. Edi je odista postao miljenik i vijesnik pozitivnih promjena, a građani cijele Vodnjanštine s nestrpljenjem očekuju konkretna rješenja koja Edi i njegov tim nude.

Hvala svima koji nam šaljete brojne poruke podrške, a izuzetno nam je drago da velika većina sugrađana već zna da za Edija mora zaokružiti br. 4 na izbornoj listi za gradonačelnika i br. 5, na listi za gradsko Vijeće, što nas vrlo motivira i na čemu smo vam svima zahvalni!

Kad, ako ne sad! - Il momento è adesso!

(Izborni stožer)