Grad Vodnjan poziva sve građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove te sve ostale zainteresirane da se aktivno uključe u izradu proračuna za 2022. godinu.

S ciljem povećanja transparentnosti proračunskog procesa, ali i poboljšanja suradnje i interakcije, pozivaju se građani da svojim prijedlozima i sugestijama pridonesu izradi najvažnijeg financijskog dokumenta Grada.

„Mišljenje naših sugrađanki i sugrađana nam je od iznimne važnosti i želimo ih potaknuti da se u što većem broju uključe i aktivno sudjeluju u kreiranju kvalitetnog, provedivog i transparentnog proračuna. Stoga pozivam sve da nam pošalju svoje prijedloge, ideje i komentare, a sve kako bismo zajedničkim snagama pokrenuli razvoj i osigurali bolju budućnost naše Vodnjanštine, izjavio je gradonačelnik Edi Pastrovicchio.

Svi konkretni i realni prijedlozi koji će biti u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima uvrstit će se u prijedlog proračuna Grada Vodnjana za 2022. godinu, a isti će zatim biti proslijeđen Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Prijedloge je moguće dostaviti do 15. listopada 2021. godine putem online obrasca na web stranici Grada Vodnjana, stoji u priopćenju. (iPress)