U sklopu manifestacije 'Dođi u grad! – Vieni in città!' Grad Pula u subotu, 16. listopada, na Trgu Svetog Tome (kod Katedrale) u 11 sati organizira panel raspravu s temom 'Stambena politika za mlade.

Na panel raspravi "Stambena politika za mlade" sudjeluju: gradonačelnik Pule Filip Zoričić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Elvira Krizmanić Marjanović, pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom Dijana Ažić, predsjednica Društva arhitekata Istre Breda Bizjak i predstavnik Savjeta mladih Grada Pule.

Prijave za sudjelovanje primaju se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka, 14. listopada zbog ograničenog broja sudionika do 40 osoba i poštivanja epidemioloških mjera.

Od 13 sati u sklopu glazbenog dijela programa nastupit će alternativni rock band Freaktion, gitarist Gabriel Radović, bubnjar Toni Drandić, basistica Vasja Šumonja i vokalistica Maja Šebelić, javljaju iz Grada Pule. (iPress)