Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze, u Umag će 27. i 28. svibnja dovesti desetke tisuća fanova iz više od 40 zemalja, zbog toga je velika potražnja za smještajem u gradu i okolici, a rasprodano je 88 posto smještajnih kapaciteta, objavili su organizatori.

Prema informacijama na Booking.com-u, za ovogodišnje izdanje festivala rasprodano je već 88 posto smještajnih kapaciteta, pa se organizacijski tim potrudio, kroz svoju turističku agenciju EXIT Trip, osigurati dodatne smještajne jedinice koje se mogu rezervirati na službenoj stranici festivala, a očekuje se da će i one biti brzo zauzete.

Lansiranje hrvatske i europske festivalske sezone na krilima jakih headlinera u kristalno čistoj laguni Stella Maris, uz razne oblike smještaja u njegovoj neposrednoj blizini, udaljene najviše desetak minuta šetnje uz more, bit će ujedno i lansiranje ovdašnje nove turističke sezone s obzirom na izuzetno velik broj gostiju koji su najavili svoj dolazak u Umag i Istru.

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss i dr. (Hina)