Općina Medulin i Turistička zajednica općine Medulin i ove godine organiziraju bogat program u sklopu ADVENTure u Medulinu uz mnoštvo dodatnih iznenađenja, koji će se održati u šatoru na medulinskoj rivi, uz Malin na vitar.

Bogat program u kojemu će ponešto za sebe moći pronaći zaista pripadnici svih generacija, započinje u nedjelju 27. studenog s paljenjem prve adventske svijeće na placi u Medulinu.

ADVENTura je ove godine posebna, a u sklopu Adventskih kućica s bogatom ugostiteljskom ponudom, biti će od Zemlje zabave dječji kutak s napuhancima, razne radionice i izložbe za djecu, a u nedjelju 27.12. i četvrtak 01.12. moći će se pratiti uživo prijenos Svjetskog prvenstva u toplom ugođaju Adventa u Medulinu.

Za najmlađe osim dječjeg kutka, u utorak 06.12. biti će doček Sv. Nikole i Krampusa, i u subotu 24.12. doček Djeda Mraza i podjela poklona.

Također božićni ugođaj ADVENTTure upotpuniti će 30.12. kino na otvorenom s besplatnim ulazom, a biti će prikazana dva filma, dječji sinkronizirani film „Eliot spašava Božić“ te film za odrasle „Poslije noćnog vlaka“.

31.12. za doček u podne posjetitelji će moći uživati i pjevati uz Mejaše, a sve ostale dane zagrijavati ćemo se za doček uz Koktelse, Acoustic jam – kvartet, Klapu Škerac, Grooverse, Alena Vitasovića, Čelične četke, Škico acoustic band, Laru Demarin i Branzinos te dan prije dočeka uz Deana Bakića.

Ponovno ove godine biti će održana i novogodišnja utrka za male i velike. Sretno svima i vidimo se na Adventu u Medulinu, koli malina na vitar!, pozivaju iu Medulina. (iPress)