Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje novu manifestaciju „Oliverove večeri“, osmišljenu kao hommage Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku, prijatelju Raklja. „Oliverove večeri“ su se nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2009. godine pokrenuo Bruno Krajcar.

Ove nedjelje, 30. srpnja, u 21 sat, na prvoj ediciji manifestacije, isključivo s repertoarom Oliverovih pjesama, nastupiti će Medea i Tedi Grubica, stoga očekujemo romantičnu večer na platou kod sv. Agnije, lokaciji veličanstvenog pogleda na uvalu Luka i otvoreno more Kvarnera.

TZO Marčana poziva posjetitelje, zaljubljenike u Oliverove pjesme, uz koje su odrasle mnoge generacije, da dođu u što većem broju, da zajedno pjevamo, prisjetimo se krasnih stihova i uživamo u glazbi, da se njegove pjesme nikada ne zaborave. Ugođaju će pridonijeti kocke sijena umjesto stolica, kao i bogata ponuda Barlogistic koktela i vinskih etiketa lokalnih vinara.
Medea i Tedi Grubica solo su pjevači, višestruko nagrađivani od struke i publike. Od malih se nogu bave glazbom te imaju svoje autorske pjesme i video spotove, kao i ekskluzivne ugovore s Croatia Recordsom, najavili su iz TZ Marčane. (iPress)