Dana 18. rujna 2023. godine održana je podjela nagrada najuspješnijim učenicima s područja općine Medulin koji su svih osam razreda osnovne škole, odnosno sva četiri razreda srednje škole postigli prosjek ocjena od 5,0.

U vijećnici Općine Medulin najuspješnije učenike primio je načelnik Ivan Kirac, a to su učenice Osnovne škole Vidikovac Ana i Iva Rabar iz Vinkurana, te učenih Srednje glazbene škole Ivan Matetić-Ronjgov Vid Šarić također iz Vinkurana.

Načelnik Ivan Kirac čestitao je učenicima na izvrsnim rezultatima u obrazovanju, poželio im jednako dobar uspjeh u daljnjem školovanju te im je uručio pohvalnice i poklon bonove za kupnju informatičke opreme u iznosu od 1.000,00 EUR.

Ovi izvrsni učenici, mladi mještani općine Medulin doista su primjer jedne bolje budućnosti te primjer kako se trud, ustrajnost i rad na kraju zaista isplati.

Ne skrivajući zadovoljstvo dobivenim novčanim nagradama istaknuli su kako im iste daju motivaciju za daljnji predan rad na svom obrazovanju.

Svi nagrađeni učenici pohađaju Gimnaziju Pula gdje nastavljaju ostvarivati izvrsne rezultate.

Općina Medulin nastavit će nagrađivati uspješne učenike kako bi se time dodatno istaknulo koliko je bitan i vrijedan njihov trud i želja za uspjehom.

Svi učenici bili su iznimno sretni, zadovoljni da je njihov uspjeh prepoznao i nagradio načelnik Ivan Kirac te su se zahvalili prijemu i dobivenim poklonima. (iPress)