Ovog vikenda na Vižuli u Medulinu, očekuje nas Vikend antike i dva dana brojnih zabavnih aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma. Posjetitelji će moći uživati u ugođaju davnih vremena kroz prikaze antičkih zanata, gladijatorskog i legionarskog kampa, male škole gladijatora s vježbanjem mačevanja i pripremama za borbu. Bogata povijesna baština Vižule i njene prirodne ljepote pobudit će zanimanje svima koji posjete ovaj prekrasan arheološki park.

Također, kroz brojne aktivnosti koje se pripremaju za nadolazeći vikend na Medulin Rivieri, posjetitelji će imati priliku uživati u turističkim atrakcijama i aktivnostima koje bi svakako trebali doživjeti. Svjetski dan turizma na Medulin Rivieri obilježit će se uz besplatne programe i prigodne popuste na razne radionice, biciklističke ture, wellness tretmane, gastro ponudu, avanturistički park, vođene obilaske, ronjenja, izložbe...i brojne animacije za djecu i za odrasle!

Svjetski dan turizma & Vikend antike održat će se u subotu i nedjelju 30. rujna i 1. listopada s početkom u 09:00 sati. Odmah od jutra kreće se s ronjenjem s brodom za ronioce, a nastavlja se ekološkom akcijom, obilaskom parka Vižula uz VR naočale, jahanjem i brojnim zanimljivim aktivnostima. Pronađite što vas zanima u programu. (iPress)