Nastavljaju se dobre vijesti za sve Umažanke i Umažane, koji će tijekom 2024. te 2025. godine moći nastaviti besplatno parkirati u samom centru grada.

Naime, kao glavni investitor i ovlaštenik upravljanja, a zbog građevinskih radova koji obuhvaćaju izgradnju gradske tržnice, aglomeracije na šetalištu Vladimira Gortana, rekonstrukciju i popločavanje Obale dr. Franje Tuđmana, kao i radove na glavnim gradskim prometnicama koji se planiraju tijekom 2024. i 2025. godine, odlukom o obavijesti Gradonačelnika Grada Umaga centralni gradski parkinzi (obala i Punta) moći će se koristiti bez naplate tijekom ove i naredne godine, a sve do okončanja gore navedenih radova te s ciljem poboljšanja prometne protočnosti i dostupnosti prilikom radova.

„Grad Umag provodi strateške projekte koji će uvelike poboljšati kvalitetu života Umažanki i Umažana. Svjesni da radovi u samom centru grada ponekad mogu otežati protočnost prometa, odlučili smo našim sugrađanima olakšati svakodnevno kretanje te do okončanja radova osigurati besplatan parking u samom centru.

Ovim putem želim od srca zahvaliti svima na strpljenju i suradnji, a koji će rezultirati ogromnim zadovoljstvom kada projekti u tijeku, poput tržnice ili obale, budu konačno dovršeni“ naglasio je gradonačelnik Vili Bassanese. (iPress)