- San mi je nastupiti u pulskoj Areni, a planiramo to i ostvariti u bliskoj budućnosti, rekao je sinoć Baby Lasagna uoči druge večeri Sea Star Festivala u Umagu. Baby Lasagna raspametio je oko 19 tisuća posjetitelja u Stella Marisu pred mnoštvom i domaće publike koja je nosila čentrine i natpise mijau. - Uvijek je veći gušt nastupiti doma, pred svojim ljudima, rekao je Marko.

Atmosferu druge večeri, nakon nastupa Thicc Boi-a i Vimokshe, zagrijala je talijanska superzvijezda Angelina Mango, a potom su okupljene raspjevali balkanski traperi. No, svi su čekali Baby Lasagnu na njegovom prvom službenom nastupu nakon Eurosonga. Nakon nekoliko vlastitih singlova, miljenik publike pred sam kraj izveo je "Rim Tim Tagi Dim" i oduševio okupljene.

Marko Purišić Baby Lasagna, koji je ovog puta bio odjeven u veliki čentrin, poručio je odmah na samon početku koncerta da je lijepo biti doma. Lasagna, odnosno Marko Purišić izveo je i svoje dosad poznate pjesme "IG Boi" i "Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much" ali je premijerno predstavio i svoje nove pjesme.

Nakon njega nastupili su velikani svjetske scene - engleski tvorac megahitova John Newman koji je publiku zadivio svojim glasom i izvedbom, a jednako snažan nastup, uz svjetlosne i vizualne efekte, publici je pružio francuski duo Ofenbach. (iPress)