Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i zamjenik predsjednika Sportske zajednice Grada Poreča Dalibor Jakovičić održali su danas prijem za Natašu Ravnić, koja je na Svjetskom pojedinačnom prvenstvu u kuglanju u slovačkom Breznu osvojila srebrnu medalju te Niku Štetić, koja je na Europskom prvenstvu u Breznu u tandemu s Majom Belošević osvojila srebro. Obje su članice iznimno uspješnog porečkog Ženskog kuglačkog kluba Istra, predvođenog trenericom Ružicom Močibob.

Gradonačelnik je zahvalio kuglačicama na konstantnim vrhunskim rezultatima:

„Već godinama nižete uspjehe na velikim međunarodnim i domaćim natjecanjima što nas posebno veseli i pokazuje da ovaj uspjeh nije slučajan. Posebno mi je drago vidjeti važne uspjehe naših mladih sportaša i klubova, kao i želju za daljnjim nastavkom bavljenja sportom. Sportaši su veliki promotori našega grada i vaši nas rezultati jako vesele jer na najbolji mogući način promovirate sebe, grad, klub, ali i cijelu državu.“, rekao je Peršurić.

Nataša Ravnić zahvalila se na prijemu i rekla kako su ovi rezultati došli nakon napornih treninga. „To govorimo i mlađim članicama kluba, treba raditi, dati sve od sebe. Samo ispravan trening donosi dobar hitac, pa time i dobar rezultat. Sve one žele upijati i učiti, a to znači puno.“, rekla je Ravnić. Iza njih je već desetak međunaornih turnira u ovoj godini, a pred njima je nagodinu i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, kao i Europsko prvenstvo u Apatinu, za što se već pripremaju. (iPress)