Večerašnjom utakmicom Njemačke i Škotske u Münchenu počinje 17. Europsko nogometno prvenstvo koje će trajati do 14. srpnja.

Kao što je i najavljivano, na središnjem gradskom Trgu Forum prenosit će se utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, a prvi live prijenos bit će već sutra, 15. lipnja u 18 sati kada naši Vatreni igraju protiv Španjolske.

Puležani i turisti moći će tako utakmicu pratiti putem velikog LED ekrana veličine 7 x 4 metra. Priprema se i popratni zabavni program uz voditelja i DJ Stefana koji počinje sat vremena prije same utakmice.

Podsjetimo, u dane odigravanja utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije svim osobama s hrvatskim navijačkim rekvizitima bit će omogućen besplatan ulazak u autobuse na redovnim linijama dva sata prije i dva sata po završetku utakmice.

Pula: Repka na velikom ekranu na Forumu

Hrvatska reprezentacija svoju prvu utakmicu na EURU igra u subotu, 15. lipnja u 18 sati protiv Španjolske. Drugu utakmicu na Europskom prvenstvu igra u srijedu, 19. lipnja u 15 sati protiv Albanije dok treći susret u grupi B 'Vatreni' igraju u ponedjeljak, 24. lipnja u 21 sat protiv Italije. Sve utakmice bit će u live prijenosu na Forumu.

U slučaju prolaska skupine na pulskom Forumu nastavit će se prenositi utakmice u kojima igraju 'Vatreni'. (iPress)