Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje Petrovu - tradicionalnu zabavnu manifestaciju, obilježavanje svetkovine Sv Petra, koja će se održati ove subote, 29. lipnja na trgu u Marčani.

Program u organizaciji udruge Marčanske maškare započinje već u 13 sati izvlačenjem parova za turnir u briškuli s bogatim nagradama koji započinje u 14 sati. Prijave su otvorene na broj 099 794 3551 do izvlačenja parova. Partecipacija iznosi 40€ po paru i uključuje iće i piće za igrače. Kartaše će za vrijeme trajanja turnira, do početka večernjeg koncerta, zabavljati Škico Acoustic Band.

Večernji glazbeni program kreće u 21 sat nastupom odličnog Alfa Time Banda, a na repertoaru su domaće i strane pop uspješnice. U 22.30 sata na pozornicu dolazi popularna Ivana Kovač s bendom. Zaplešite uz hitove "To se desi", "Lom", "Nisi prvi, a ni zadnji", "Ovisan", "Crno vino, crne oči", "Srećo i tugo", "Tvoja mala"... Oooodlična zabava ove subote čeka na Vas u Marčani!

Manifestaciju organizira TZO Marčana u suradnji s Općinom Marčana, komunalnom tvrtkom Mandalena i udrugom Marčanske maškare. Parking za posjetitelje predviđen je na livadi kod lokve Kalić i uzduž prilaznim cestama za centar Marčane. (iPress)