Kao dio procesa izrade Plana upravljanja povijesnom jezgrom Grada Pule pripremljena je anketa te se pozivaju svi zainteresirani da je ispune do 21. kolovoza 2024. godine.

Grad Pula smatra da je iznimno važno u proces planiranja razvoja uključiti svoje sugrađane, a rezultati provedene ankete bit će integrirani u razradu strateških smjernica Plana upravljanja.

Podsjetimo, svrha Plana upravljanja je stvaranje preduvjeta za učinkovito upravljanje prostorom povijesne jezgre grada Pule. Plan ima za cilj uskladiti vrednovanje i zaštitu njenih kulturnih vrijednosti za dobrobit stanovnika Pule i budućih naraštaja s upravljanjem razvojem koje je održivo u svakom smislu (okolišno i prostorno, ekonomski, društveno, organizacijski i logistički). U aspektu održivog razvoja demografskih i društvenih procesa koji se unutar nje odvijaju, poseban fokus je stavljen na kvalitetu boravka i stanovanja za sve stanovnike, građane i posjetitelje povijesne jezgre.

Anketni upitnik namijenjen je osobama koje žive na području Grada Pule. Upitnik je anoniman, a podaci će se prikupljati isključivo u svrhu izrade Plana upravljanja. Trajanje ankete procjenjuje se na 10 minuta.

Anketu možete ispuniti na ovoj poveznici. (iPress)