Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje Rokovu - tradicionalnu zabavnu manifestaciju, obilježavanje svetkovine Sv Roka, koja će se održati u petak, 16. kolovoza na trgu u Krnici. Glazbeni program počinje u 21 sat nastupom Lare Demarin s bendom, a u 22 sata kreće ludilo Night Expressa.

Manifestaciju organizira TZO Marčana u suradnji s Općinom Marčana i komunalnom tvrtkom Mandalena d.o.o. Parking za posjetitelje predviđen je uzduž prilaznim cestama za centar Krnice.

Inicijativom i organizacijom mladog Krničara Danijela Škabića taj će se dan na školskom igralištu u Krnici održati 1. Malonogometni turnir "Rokova". Turnir kreće u 17 sati okupljanjem četiri lokalnih malonogometnih ekipa koje će se natjecati u prijateljskom duhu, promovirajući sport i zajedništvo. Predviđeno trajanje turnira je do cca 20 sati, a podjela nagrada održati će se na trgu u Krnici nešto prije 21 sat. Ovaj događaj pružiti će priliku svim ljubiteljima nogometa da uživaju u napetim i uzbudljivim utakmicama. Ekipe će dati sve od sebe da pokažu svoje vještine i borbeni duh, stoga dođite i podržite svoje favorite, uživajte u sportskom ozračju, družite se s prijateljima i obitelji. (iPress)