S velikim zadovoljstvom najavljujemo veliku feštu ROKOVA 2024. koju sada već tradicionalno organizira Općina Pićan uz partnerstvo tvrtke ROCKWOOL Adriatic. Ovaj događaj koji će se održati 14. kolovoza 2024. u popodnevnim i večernjim satima obećava nezaboravnu večer ispunjenu glazbom, zabavom i druženjem svih generacija.

Ove godine je novost i posebno nas veseli da su se uključile i brojne druge tvrtke s područja Pićna koje su se na tragu pozitivnih iskustava iz ranijih godina odlučile financijski poduprijeti ovu feštu i tako ju podići na još višu razinu. To su Dali Ani d.o.o., A.B.S. d.o.o., Belušić prijevoz d.o.o., EL-NIZ d.o.o., Fusio d.o.o., Metallum d.o.o., obrt Transporti Runko, Mega pack d.o.o. te Vema-ing d.o.o.

Glavna zvijezda večeri bit će popularni RIŠPET, koji će svojim nastupom oduševiti sve prisutne. Nakon njih, duboko u noć, za vrhunsku atmosferu pobrinut će se Lucky band i DJ Nikola z Kukurini, koji će sve zabavljati svojim glazbenim setovima. Sve će prije toga mađioničarskim trikovima očarati poznati mađioničar Luka Vidović, sin još popularnijeg glumca pok. Ivice Vidovića.

Aleks Fonović, direktor tvornice kamene vune, izjavio je: „Ova zajednička manifestacija potvrđuje naš kvalitetan partnerski odnos s Općinom Pićan, na što smo izuzetno ponosni. Mi imamo nekoliko razloga za slavlje jer uspješno poslujemo dugi niz godina, no ove godine dodatno želimo proslaviti naš veliki uspjeh, naša je tvornica drugi put zaredom proglašena najboljom u svijetu na razini Grupe. Kroz ovu feštu želimo podijeliti naš uspjeh sa susjedima i svim ljudima dobre volje. Također, pozvali smo sve naše zaposlenike da budu domaćini svojim prijateljima i članovima obitelji, jer su svi naši kolege i kolegice doprinijeli ovom uspjehu.“

„Pozivamo sve mještane i posjetitelje u Istri da nam se pridruže u proslavi ROKOVA 2024. i uživaju u bogatom programu kojeg smo pripremili, a kojeg će voditi dobro poznata originalna voditeljica Silvana Fable s Radio Labina. Očekuje vas mnogo iznenađenja, ukusna hrana i piće te nezaboravna zabava za sve, od najmlađih do naših baka i djedova“ rekao je Dean Močinić, načelnik Općine Pićan.

ROKOVA 2024. se održava u srijedu 14. kolovoza 2024. ispred ulaza u staru jezgru Pićna. Na početku programa nastupit će nekoliko kulturno umjetničkih društava i mažoretkinje te biti proglašeni pobjednici nogometnog turnira, a održat će se i finale memorijalnog boćarskog turnira „Marčelo Težak“.

Pored velike ponude ukusne hrane i pića, posjetitelji će se moći zasladiti i sladoledom iz popularnog pazinskog kamiončića „Sladka kuglica“, a ROCKWOOL je osigurao i besplatan sladoled od 19 do 22 sata.

Vidimo se 14. kolovoza u Pićnu. Veselimo se zajedno!

Voditeljica programa Silvana Fable

17:00

Dječji nogometni turnir

 

18:00  

Finale memorijalnog boćarskog turnira "Marčelo Težak“

 

19:00

Pićonske mažoretkinje - - svjetske prvakinje u mažoret plesu

 

19:30

KUD Ivan Fonović Zlatela Kršan

 

19:45

KUD Kršanski Ljiljani

 

20:00

Proglašenje pobjednika dječjeg nogometnog turnira

 

20:30

Mađioničar Luka Vidović

 

21:00

RIŠPET

 

23:00

Lucky band i DJ Nikola z Kukurini