U srijedu 14. kolovoza 2024. godine gradonačelnik Filip Zoričić u Parku Anne Frank upriličio je prijem za najbolje osmaše u školskoj 2023./2024. godini i njihove ravnatelje.

„Današnji prijem željeli smo održati upravo ovdje u Parku Anne Frank koji smo otvorili prije dvije godine, kako bismo vam prenijeli njezinu poruku i kako biste u toj hrabroj djevojčici pronašli uzor. Želim vam čestitati na više nego uspješno završenom osnovnoškolskom obrazovanju. Pred vama je sada srednja škola i čekaju vas novi izazovi. Nastavite biti ovako vrijedni, ne bojte se, budite hrabri i spremni mijenjati društvo“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić te ujedno čestitao okupljenim ravnateljima, nastavnicima i roditeljima.

Prijemu je prisustvovala i pročelnica nadležnog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov koja je čestitala najboljim osmašima i zaželjela im sreću u novim izazovima koji ih čekaju u srednjoj školi.

Nakon uvodnih govora, gradonačelnik Zoričić i pročelnica Sokolov podijelili su im prigodne poklone.

Najbolji osmaši u školskoj 2023./2024. godini su Toma Uhač iz OŠ Vidikovac, Nikolina Lupetina iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Angelina Radin iz OŠ Monte Zaro, Vlade Maksimović iz OŠ Tone Peruško, Paola Spada iz OŠ Centar, Kristina Pačić iz OŠ Kaštanjer, Filip Kaić iz OŠ Veruda, Andreas Lanča iz OŠ Šijana, Neva Storeli iz OŠ Stoja, Ema Fabris iz OŠ Giuseppina Martinuzzi i Ema Ukotić iz OŠ Veli Vrh. (iPress)