Arya je mlada pop/rnb umjetnica iz Beograda koja trenutno živi i stvara u Austinu -Texasu u Americi. Aryini glazbeni utjecaji, kao i njeno muzičko obrazovanje dolaze sa raznih strana — poslije 12 godina sviranja klasičnog klavira u Beogradu i četiri godine studiranja jazz klavira na teksaškom Sveučilištu u San Markosu, Arya započinje svoju karijeru kao kantautorica i pjevačica svoje originalne glazbe u Austinu.

Umjetnica koja je spremna da da cijelu sebe — tugu, nadu, ljubav, čeznju, laži - i pretoči svoje emocije u blend popa, R&B-a, ali i nečeg mnogo mračnijeg sto živi kao dokaz da je moguće i plesati i plakati u isto vrijeme.

Aryin debi EP "It wasn't love" je izašao prosle jeseni praćen singlovima "Decide" i "Choosy." Arya trenutno sprema svoj treći singl ove godine,'Bed', a njenu muziku možete pronaći na svim streaming sajtovima (Deezer, Spotify, Apple Music itd), kao i na društvenim mrežama @aryaisalie.

Arya je još kao djevojčica Darja Tomanović svako ljeto provodila u Premanturi, završila je i glazbeni tečaj u Grožnjanu a trebala je doputovati i ove godine. Hoće li, usprkos koroni, uspjeti doći iz SAD-a u Istru još uvijek ne zna. Do tada radi, stvara i čezne za Kamenjakom...

Vjerujemo kako ćemo je ipak uskoro moći slušati i uživo, u Premanturi. (iPress)