Astrolozi predviđaju da će biti najsretniji dan u ovoj godini biti upravo sutra, 28. siječnja.  

Iako smo tek smo ušli u novu godinu, a 2021. nam već izgleda kao nastavak ne tako sjajne 2020., postoji i dobra vijest. Prema astrolozima očekuje se da će astrološka povezanost između Jupitera i sunca, zajedno s punim mjesecom, zasijati i prijeko potrebnu svjetlost na taj dan.

Sunce i Jupiter će 28. siječnja biti točno u konjunkciji u Vodenjaku i tu doista dolazi do ogromne snage i sreće, stoga, ako napraviš prvi korak prema svom cilju na najsretniji dan u godini, imat ćeš veće šanse za uspjeh bez obzira na kratkoročne i dugoročne ciljeve koje pokušavaš postići. Neovisno jeli riječ o poslu, ljubavi, novima aktivnostima, prijateljima...

A budući da Jupiter želi da rastemo i postajemo veličanstveniji, najbolji način da se iskoristi energija najsretnijeg dana 2021. godine jest da tvoje misli ostanu pozitivne i da riječi pretvoriš u djela, donosi RTL. 

Mogućnosti za rast ovog dana mogu se proširiti na fizičku, financijsku, mentalnu i duhovnu razinu, a očekuje se energični nalet optimizma, velikodušnosti i samopoštovanja. (iPress)