Boris Brejcha noćas je, uz najveći broj partijanera do sada na Pula music weeku, i uz pomoć kiše, držao Arenu na nogama do posljednjeg zvuka. Grmljavina i prijeteće nevrijeme srećom nije pokvarilo vrhunski glazbeni set. Pljusak koji je na trenutak osvježio mladu publiku u Areni dignuo je atmosferu. Kiša je dočekana s pljeskom i uzvicima olakšanja nakon vrućeg i sparnog dana u Puli. 

- Na sreću, grmljavinsko nevrijeme zaobišlo je Arenu, iako je nastup u jednom trenutku kasnio desetak minuta zbog sigurnosnih aspekata posjetitelja tijekom provjere meteoroloških procjena sigurnosti Festivala, rekao nam je Kristijan Gržetić.

Brejcha je njemački DJ i producent a svoj glazbeni stil opisuje kao "High-Tech Minimal". Brejcha često nosi masku jokera prema dizajnu karnevala u Veneciji. Nastupao je u klubovima i festivalima diljem svijeta, uključujući Tomorrowland, Timewarp i Exit festival.

TAG, Moritz Hofbauer i Ann Clue podizali su letvicu svojim naelektriziranim nastupima već od 19 sati u Areni. Pulski glazbeni tjedan ide dalje.

Večeras ćemo u Areni plesati sa Charlotte de Witte, belgijskom DJ-icom i producenticom, koja je najpoznatija po svom "mračnom i ogoljelom" brendu minimal techno i acid techno glazbe. Prethodno je nastupala pod aliasom Raving George. Osnivačica je etikete KNTXT. (M. Iveša, I. Modrušan, T. Sošić)