GALA teatra iz Zagreba gostuje u Umagu u petak, 27.10.2023. u 19h s komedijom "Otvoreni brak" koja će vas u izvedbi poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca, Matije Prskalo i Slavka Jurage nasmijati do suza.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz.
Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?

Komedija "Otvoreni brak" koju je napisao slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini. Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi "Otvoreni brak".

Vidimo se u Umagu u petak , 27 listopada 2023. godine, s početkom u 19:00 sati u Kazališnoj dvorani „Antonio Coslovich"!, poručili su iz Umaga. (iPress)